Eestis anti esmakordselt välja Unistuste Elluviija auhind

27. mai 2024 Mirjam Mäesalu  Head of Public Relations at Latitude - Kommenteeri artiklit
Annika Tõnurist.

24. mail andis Ameerika Kaubanduskoda Eestis koostöös Latitude59 konverentsi ja EO59 ettevõttega esmakordselt välja Pamela Luise Dream Lifter (Unistuste Elluviija) auhinna.

Auhinnavõitjaks valiti Annika Tõnurist, kes töötab Tartu lähedal Sillaotsa koolis klassiõpetajana ning juhendab noori õpetajaid. 2019. a võitis ta ka Tartu aasta klassiõpetaja tiitli. Lisaks osaleb Tõnurist aktiivselt Eesti kaitseväe kodutütarde seltsi töös.

Auhinnalaureaat Annika Tõnurist: „See on tõeline au ja samas ka suur vastutus pälvida esimene Pamela Luise Dream Lifter auhind. Pamela püüdis igal sammul inimesi aidata ning nende elu paremaks muuta ja võitjana püüan olla sama ambitsioonikas ning aidata viia ellu julgeid unistusi, nagu tegi seda Pamela oma elu jooksul. Minu jaoks tähendab Dream Lifter ärgata hommikuti ja leida võimalusi, mis annavad teistele inimestele jõudu, julgustavad, toovad lootust ka kõige hullemates olukordades.“

Annika Tõnurist on auhinnažürii hinnangul tõeline unistuste elluviija. Ta tuletab meile meelde, et me kõik saame olla abivajavate inimeste lugude elluviijad.

Auhinnažüriis osalesid Kimberlyn McDonald (UVA), Laura Ortiz (ABB), Kriss Eglite (New Vintage by Kriss), Kristi Pärn-Valdoja, (Säde toimetaja) ja Carl Pucci (Pamela Luise Picardi poeg).

Pamela Luise Picard (1964–2022) oli ameeriklanna, kes osales palju vabatahtlikutöös ning tegeles heategevusega. Auhinna loojaks on tema Eestis elav poeg Carl Pucci, ettevõtte EO59 omanik.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!