TTÜ Mektory keskuses avati ventilatsiooni show-labor

5. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mek­tory avati möödunud reedel, 27. veebruaril venti­latsiooni show-­labor Club Fresh Air. Laboris saab näha, kuidas toimub õhuvahetus ruumis. Tossu­testidega tutvustatakse agregaatide omadusi sissepuhkeõhu jagunemisel ruumis kombineerituna show-valgustuse ja muusikaga, teatas TTÜ pressitalitus.

Club Fresh Air ootab külla nii kooliõpilasi, üliõpilasi kui ka valdkonna professionaale – kõiki huvilisi. Külastajad saavad siin lihtsate vahenditega (papp, käärid, liim jne) meisterdada ventilatsiooni lõpp­elemendi, mille toimivust saab laboris katsetada. Iga külastaja võib endale oma õhujagaja meisterdada ning seda reaalsetes tingimustes katsetada.

Tegemist on ainulaadse laboriga, mille vastu on huvi üles näidanud Põhjamaade ja Baltikumi mitmed ülikoolid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!