Väikesed kodu-uurijad esitlevad omanäolisi töid

8. sept. 2016 Tallinna ülikool - Kommenteeri artiklit

10. septembril esitlevad väikesed kodu-uurijad üle-eestilisel konkursil esile tõstetud võistlustöid. Tänavune teema oli Kodumaja jutustab, konkurssi lõpetavale konverents-tänupäevale on oodata rohkem kui sada last üle Eesti.

2010. aastal alguse saanud liikumine on haaranud peaaegu tuhat 3.–6. klassi õpilast ja õpetajat Vastseliinast Jürini ja Aserist Kuressaareni. Eesmärk on väärtustada ja kajastada peretraditsioone, kodu, ühtekuuluvust ja koos veedetud aega. „Lastel on töid tehes huvitav ning nad on neid kirja pannes ausad,“ hindab lastekirjanduse kriitik Mare Müürsepp.

Noored õpilased esitlevad töid 10. septembril alates kella 14st Tallinna Ülikooli Eesti Pedagoogika Arhiivmuuseumis Rüütli 10. Seekordne konverents-tänupäev on järjekorras kuues. Osalejate tun
10. septembril esitlevad väikesed kodu-uurijad üle-eestilisel konkursil esile tõstetud võistlustöid. Tänavune teema oli „Kodumaja jutustab”, konkurssi lõpetavale konverentsile-tänupäevale on oodata rohkem kui sada last üle Eesti.

2010. aastal alguse saanud liikumine on haaranud peaaegu tuhat 3.–6. klassi õpilast ja õpetajat Vastseliinast Jürini ja Aserist Kuressaareni. Eesmärk on väärtustada ja kajastada peretraditsioone, kodu, ühtekuuluvust ja koos veedetud aega. „Lastel on töid tehes huvitav ning nad on neid kirja pannes ausad,“ hindab lastekirjanduse kriitik Mare Müürsepp.

Noored õpilased esitlevad töid 10. septembril alates kella 14-st Tallinna ülikooli Eesti pedagoogika arhiivmuuseumis Rüütli 10. Seekordne konverents-tänupäev on järjekorras kuues. Osalejate tunnustamise järel kuulutatakse välja ka uus uurimisteema.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!