Nutika inseneri päev Tallinna 21. koolis

3. apr. 2018 Tallinna 21. kool - Kommenteeri artiklit

4. aprillil toimub koolis koostöös Tallinna tehnikaülikooli inseneriteaduskonnaga nutika inseneri päev.

Gümnasistid osalevad väga erinevates õpitubades: robootika, mobiilne õppelabor põlemisgaaside analüüsideks, termokaamera kasutamine, „Teeme ise päikesepatareiˮ, „Kes on ehitusinsener?ˮ, „Helivõimendi kiirelt ja lihtsaltˮ, taastuvenergeetika, tehisreaalsus.

Õpitubasid viivad läbi TTÜ õppejõud ja teadurid Raivo Sell, Rim Puks, Alar Konist, Oliver Järvik, Andres Krumme, Maris Pilvet, Irene Lill, Eneli Liisma, Lauri Kütt, Tauno Otto, Ninel Dudnyk, Yevhen Bondarenko.

Uusi teadmisi ja põnevat õppimist jagub kella 10–17.30.

Päevakava

Esimest korda toimuv uudse formaadi ja ülesehitusega nutika inseneri päev jäädvustatakse koostöös TTÜ haridustehnoloogia keskusega ka õppefilmina.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!