Tartu kunstikooli õpilased kaunistasid kutsehariduskeskust

3. mai 2018 - Kommenteeri artiklit
Fotod: Marina Aleksejeva

Fotod: Marina Aleksejeva

 

Tartu kunstikooli valikaine raames valmis seinamaal Tartu kutsehariduskeskuse Põllu tänava õpilaskodus.

Kõrvuti eesti õpilastega osalesid valikaines ka Tartu kunstikoolis õppivad vahetusõpilased Saksamaalt ja Islandilt.

Juhendaja Marina Aleksejeva sõnul olid eranditult kõik väga tublid. Maja on püsti ja pilt seinas.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!