Tibusid ei pea sügisel lugema

29. märts 2021 Tiina Kivimäe konkursi üks korraldajaid - Kommenteeri artiklit

Eesti lugemisühing ja SA Ajakeskus Wittenstein / Järvamaa muuseum kutsusid ajaloost huvitatud 3.–6. klassi õpilasi 11. korda osalema riiklikul väikeste kodu-uurijate konkursil.

2020/2021. õppeaastal oli võistluse teema „Meie pere vanad asjad“. Üleskutsele vastas 14 kooli Eestimaa eri paigust. 11 võistlustööd saadeti üle mere Soomestki. Vanade asjade võlumaailma uuris 130 õpilast, vormistades oma lähedaste mälestused 109 uurimistööks.

Juhendajaid oli 83, Vastseliina gümnaasiumi õpetaja Kertu Torni hinnangul kõnetas käesoleva aasta teema kodusid. Õpetaja sõnul olid väga põnevil ka lapsed ise, kui koolis oma töid kaaslastele tutvustasid.

Võistluse korraldajad on rõõmsad, et hindajad saavad uurimistöid juba enne kevadpühi lugema hakata. Seega on tibud ammu enne sügist loetud ning võib rahuliku südamega septembrikuus toimuvat konverentsi korraldama hakata.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!