Konkursi „Õpi koos Boschiga“ võitjad on Aruküla põhikool, Tartu Maarja kool ning Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool

24. nov. 2021 kommunikatsiooniettevõte In Nomine - Kommenteeri artiklit
Auhinna saab Tartu Maarja kool.

Bosch Eesti korraldatud koolivõistlusel „Õpi koos Boschiga“ võitsid 1000 euro väärtuses elektritööriistu:

  • kategoorias „Üldharidusasutus“ – Aruküla põhikool, 
  • kategoorias „Eriõppeasutus“ – Tartu Maarja kool, 
  • kategoorias „Kutseõppeasutus“ – Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool.

Konkurss „Õpi koos Boschiga“ korraldati tänavu esimest korda Eestis ja Leedus, Lätis aga teist aastat järjest. Kokku laekus Leedus 34, Eestis 13 ja Lätis 30 taotlust. Facebookis toimunud avalikule hääletamisele esitas žürii pärast esimest avalduste ja projektide hindamist kaheksa kooli kolmes kategoorias. Žürii hinnangu ja Facebooki hääletuse tulemuste kombineerimisel selgitati välja konkursi võitjad, kes saavad ladusamaks tööks ning uute projektide realiseerimiseks Boschi elektritööriistu.

„Kuigi pandeemia ja pikaajalise kaugõppe tingimustes pole sel aastal olnud mõne idee elluviimine kergete killast, on rõõm näha laste ja õpetajate entusiasmi midagi oma kätega luua, aga ka huvi loomingu ja eneseväljenduse vastu,” ütleb Bosch Eesti müügijuht Rain Lond.

Konkurss „Õpi koos Boschiga“ korraldati eesmärgiga äratada õpilastes huvi käsitöö eriala vastu, tutvustada neile uusimaid tehnoloogiaid ning pakkuda praktilist tuge Eesti koolidele, mis rakendavad tehnoloogia õppekava.

Finalistid ja katkendid taotlustest on leitavad Bosch Eesti Facebooki-lehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!