Täna algab kahepäevane IT Akadeemia teadus- ja ettevõtluskonverents

4. nov. 2021 HARNO - Kommenteeri artiklit

Täna kell 10.30 algab Tartu Ülikooli Delta keskuses kahepäevane IT Akadeemia teadus- ja ettevõtluskonverents „ICT Means Bussiness“.

Konverentsile on tulnud kõnelema ligi 30 teadlast Tartu ülikoolist ja Tallinna ülikoolist ning Tallinna tehnikaülikoolist. Konverents kantakse üle virtuaalselt Worksupi keskkonnas.

Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) teadlased võtavad luubi alla tehisintellekti ja masinõppimise, andmeteaduse ja suurandmed, robotite-inimeste koostöö ja internetitööstuse protsessid, digipöörde ja elukestva õppe, tarkvara usaldusväärsuse, riistvara ja süsteemide turvalisuse ning ustavuse, tarkade asjade interneti ning küberkaitse. Lisaks tutvustatakse nende valdkondade koostöövõimalusi ettevõtetega.

Kahel päeval astuvad üles nii Pawel Sobocinski, Samuel Nascimiento Pagliarini, Rain Ottis, Merja Bauters, Arnis Paršovs, Jaan Aru, Ulrich Norbisrath ja Jaak Vilo kui ka paljud teised.

Konverents toimub inglise keeles. Teemade, esinejate ja ajakavaga tutvuda ning registreeruda saab Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu veebilehel.

Konverentsi partnerid on Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit, IT Akadeemia programmi koordineerija haridus- ja noorteamet ning haridus- ja teadusministeerium.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!