Tunnustati TalTechi Virumaa kolledžit

4. okt. 2022 TalTechi Virumaa kolledž - Kommenteeri artiklit

3. oktoobril Kohtla-Järvel toimunud õpetajate päevale pühendatud pidulikul vastuvõtul tunnustati Virumaa kolledžit lausa neljas kategoorias.

Pille Ers pälvis Kohtla-Järve linnavalitsuse parima õppejõu preemia. Pille Ers juhendab Virumaa kolledži üliõpilasi sellistes õppeainetes, nagu anorgaaniline keemia, keemia alused jpm. Lisaks aitab ta läbi viia töötubasid keemiatehnoloogia eriala populariseerimiseks. Pille Ers on kompetentne, alati sõbralik ning igas olukorras naeratav töökaaslane. Tema rahulik, kuid samal ajal professionaalne suhtumine väljakutsetesse on innustav ja motiveeriv. 

Kohtla-Järve linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjon andis välja auhinnad kolmes nominatsioonis. „Haridustegu 2022“ võitja on Virumaa kolledži teaduslaager „Kastiga koju“. Tunnustuse võttis vastu teadus- ja tehnikakooli juht Küllike Kullerkupp. Projekt „Kastiga koju“ võimaldab lastel koos vanematega koolivaheaegadel kodus põnevaid katseid teha. Vajalike vahendite üle muretsema ei pea, sest kõik on kastiga kaasas.  

Aasta õppejõuks 2022 sai Virumaa kolledži õppejõud Sergei Pavlov. Sergei Pavlov suudab oma tundides luua väga töise ja positiivse õhkkonna. Üliõpilased on oma tagasisides tunnustanud õppejõudu väga hästi koostatud enesekontrolliga testide, laboritööde, õppevideote ning lahendustega näidisülesannete eest. Tudengid on nimetanud teda lausa Virumaa kolledži brändiks. Kolledži üliõpilased on ta valinud parimaks õppejõuks aastatel 2018, 2019 ja 2021.

TalTechi Virumaa kolledž oli nominent kategoorias „Haridustegu 2022“  loodus- ja täppisteaduste ning tehnoloogia (LTT) ning inseneeria ja ettevõtluse valdkonna populariseerimise eest.  2022. a korraldati õpilaste LTT- ja ettevõtluse uurimistööde konkurss. Konkursi parimatel on võimalus osaleda Virumaa kolledži üliõpilaskonverentsil. Samuti viiakse Virumaa Rahva Kolledžis läbi tegevusi väärikatele, kes soovivad end eri valdkondades arendada ja praktilisi kogemusi omandada.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!