Kuulamissoovitus: Airiin Demir „Hingeväel“

23. märts 2023 Sirje Pärismaa - Kommenteeri artiklit

Äsja esitles kliiniline psühholoog Airiin Demir oma debüütalbumit „Hingeväel“. Plaadi avalugu on mullu suvel singli ja videona laineid löönud ning Youtube’is üle 5200 vaatamise kogunud „Kaugelt-kaugelt kusagilt“. Samamoodi hinge kriipivad, südamesse minevad (ja kõrvu kummitama jäävad) on ka albumi ülejäänud üheksa laulu. 

Laulev psühholoog Airiin Demir julgeb rääkida sellest, mida päriselt tunneb, ja avab kuulajale oma hinge väe. Laulude seaded on teinud professionaalsed muusikud, kes lauljanna saateks plaadi salvestusel üles astusid. Kaunilt kujundatud plaat (nii vinüül kui CD) on ka silmale ilus vaadata ja praegusel heitlikul ajal kosutab hinge.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!