Informaatikaõpetajate suvekool 2024

4. juuni 2024 - Kommenteeri artiklit

Informaatikaõpetajate suvekool toimub tänavu viiendat korda, seekord Tallinnas 14.–16. augustini. Kahel esimesel päeval on ettekanded ja töötoad Tallinna Ülikoolis, viimasel päeval aga TalTechis. 

Seekord on osalema oodatud ka kutsekoolide informaatikaõpetajad ja kõrgkoolide informaatika õppejõud, tehnoloogia huviringide juhendajad, informaatikaõpetajaks õppivad magistrandid, aga ka informaatika lõimingust huvitatud teiste ainete õpetajad. Suvekoolis osalemine on tasuta tänu IT Akadeemia toetusele. 

Esmakordselt on kavas rahvusvahelise kogemuse jagamise sessioon, milles on ettekanded informaatikaõppest Soomes, Lätis ja Leedus. 

Palume informaatikaõpetajatel ja õppejõududel tuua suvekooli ka oma õpilased, kes tutvustaks liftikõne vormis oma uurimistööd või arendusprojekti. Parimaid õpilaste ja tudengite projekte autasustatakse. 

Suvekooli kava ja registreerumisvormi leiate veebilehelt bit.ly/inf24suvekool.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!