Õpetajate Leht ilmub taas 21. augustil

15. juuni 2024 - Kommenteeri artiklit

Kui soovite avaldada suvel töökuulutust Õpetajate Lehe veebis, siis saatke kuulutus marju@opleht.ee.

Pärast suvepuhkust ilmub Õpetajate Leht taas 21. augustil. 21. augusti Õpetajate Lehe töökuulutused palume saata 8. augustiks e-aadressil marju@opleht.ee. Kui avaldate töökuulutuse Õpetajate Lehe paberlehes, siis lisame kuulutuse tasuta meie kodulehele http://opleht.ee/work/.

Info tel 5564 6671.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!