Eesti Õpilasesinduste Liit valis aasta kooliks EBS Gümnaasiumi

9. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Aasta kooli tunnustuse saaja valib Eesti Õpilasesinduste Liidu (EÕEL) juhatus lähtuvalt sellest, kui aktiivne on kool panustamaks õpilasesindusse ja kui palju selle kooli õpilased osalevad EÕEL-i töös. EÕEL valis aasta kooli teist korda. Möödunud aastal sai tiitli Tallinna 32. keskkool, teatas EBS-i pressiesindaja.

Tunnustus antakse välja koolile, mis toetab õpilaste aktiivsust, väärtustab õpilasesinduse tööd ja toetab noorte omaalgatust. Samuti on oluliseks kriteeriumiks see, milline on kooli hoiak Eesti Õpilasesinduste Liidu ja teiste noorteühenduste suhtes ning millised on kooli üldised väärtused ja õpikeskkond.

EÕEL-i juhatuse esinaise Liina Hirve sõnul on EBS Gümnaasiumis juba teist aastat oma õpinguid jätkanud paljud EÕEL-i tegevmeeskonna liikmed. „EBS Gümnaasium on loonud soodsa keskkonna selleks, et noor inimene saaks teostada end lisaks akadeemilisele maastikule ka mitteformaalse hariduse ja aktiivse ühiskonnas osalemise kaudu. Väga otseselt näitavad seda EBS Gümnaasiumi pakutavad stipendiumid, aga isegi määravam on kooli üldine väärtushoiak,“ rääkis Hirv.

EBS Gümnaasium on erakool, mis pakub gümnaasiumiharidust eesti ja inglise keeles majanduse, ettevõtluse ja Euroopa õpingute suunal. Kool on asutatud 1997. aastal ning kuulub EBSi hariduskontserni, mis pakub lisaks  gümnaasiumiharidusele ka majandusalast ülikooliharidust bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe tasemel ning täiendkoolitust.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!