Fortest Reisid kutsub juba praegu kavandama koolireisi

8. sept. 2017 Sirje Pärismaa - Kommenteeri artiklit

OÜ Fortest Reisid juhataja Piret Neitsov ja reisikonsultant-reisijuht Kristiina Püttsepp. Foto: Sirje Pärismaa

 

Eestimaisele kapitalile kuuluv reisikorraldaja OÜ Fortest Reisid viis 20. sünnipäeva puhul oma pikaajalised kliendid meeleolukale laevareisile Emajõele. Seltskond mahtus vaevu Pegasuse pardale.

Iga aastaga meie püsiklientuur suureneb,” lausub OÜ Fortest Reisid juhataja Piret Neitsov.

Fortest Reisid loodi 9. juunil 1997 (kuni aastani 2001 tegutseti Forseliuse Reiside nime all). Korraldatakse turismireise kogu Euroopas, õpilasekskursioone Eestis ning matku kodu- ja välismaal, aga ka temaatilisi reise gruppidele. Samuti vahendab Fortest Reisid teiste reisikorraldajate puhkusereise.

Läbi aastate on olnud üheks suuremaks sihtrühmaks haridusasutused – nii õpilasrühmad kui ka õpetajad ning nende sõpruskonnad.

Kooligruppide menukiks on tänavu saanud Peterburi kruiisid. Et laevareisijatel on võimalik Peterburis viibida viisavabalt kuni 72 tundi, jääb aega selle kauni kultuurilinna avastamiseks. Kruiis algab Helsingist. Fortest Reisid varustab reisijad ka Tallinna-Helsingi laevapiletitega ning seiklus võib alata. Ööbida saab laevas või mõnes Peterburi hotellis või hostelis. Hilissügisest varakevadeni on hinnad taskukohasemad kui suvel.

Pikalt ei maksa oodata, juba praegu tasub tellimus sisse anda, et saada kruiis soovitud ajaks. Eriti neil, kes tahavad minna koolivaheajal,” soovitab Piret Neitsov. „Mida varem reisi tellite, seda suurem on tõenäosus saada ka odavama hinnaga B-kategooria kajuteid.”

Fortest Reiside kaudu saab grupp tellida ka reisijuhi, kelle juhatusel Peterburi ja selle lähikonnaga tutvuda.

Meil on kohapeal partner, kelle kaudu tellime bussi, kui on soovi sõita Tsarskoje Seloosse või Peterhofi,” lisab Piret Neitsov.

Peterburi tehakse nii ühe- kui ka mitmepäevaseid kruiise. Mitme päevaga jõuab rohkem käia ja näha.

Koolidele meeldib endiselt käia ka Stockholmi ja Helsingi kruiisidel,” lausub Piret Neitsov. Mõlemas linnas saab võtta linnaekskursiooni. Laevakruiisid sobivad hästi väiksematele gruppidele-klassidele, sest erinevalt bussireisidest ei sõltu reisi hind reisijate arvust.

Kooliaasta algul tasub mõelda juba koolilõpureisile. Peagi algavad varajase tellija soodustused järgmiseks suveks. Üks soodsamaid sihte on Bulgaaria, mida külastab palju õpilasgruppe. Hooaeg läheb lahti mai lõpust.

Endiselt leidub koole, kus au sees matkamine. Näiteks Jõgevamaa gümnaasium tellib igal aastal matkareisi, käidud on Austrias, Šveitsis, Itaalias ja pürgitud mitmesuguste tippude suunas. Populaarne on juba pikki aastaid olnud ka Slovakkia mägede ja koobaste avastamine.

Kui reisiks on olemas soov ja visioon, andke palun teada ja me teeme oma pakkumise. Pakume reisikorraldusteenust algusest lõpuni,” lausub Piret Neitsov.

Fortest Reiside pikaajaline klient Andres Edur on aastate jooksul ise palju reisinud ja viinud reisidele ka sõpruskonna. „Olen läinud ostma reisi, aga mulle on seal maha müüdud puhkus,” muheleb Andres Edur. „Ei saa maha müüa ilusat ilma, head tuju ja seltskonda, kuid saab anda teele kaasa hulga soovitusi. Fortest Reisidest saadud nõuanded on alati olnud head ja kohapeal paika pidanud.”

Korra juhtus Andres Eduril aga nii, et lennujaamas oli vaja kähku saada nõu. Ta helistas hommikul pool seitse oma reisikorraldajale ja sai probleemile lahenduse.

Oleme lojaalsed ja jääme ka edaspidi lojaalseks,” ütleb Andres Edur.

 


www.fortestreisid.ee

e-mail: info.tartu@fortestreisid.ee, info.tallinn@fortestreisid.ee

telefon: 734 1220, 501 9931, 5624 1633

telefon/faks: 734 3353


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!