ActionGames kutsub põnevusmänge mängima

6. apr. 2018 ActionGames - Kommenteeri artiklit

 

ActionGames on juba 20 aastat õues ja sisesaalides põnevusmänge korraldanud ning valitud Tallinna üheks paremaks noorte vaba aja ürituste läbiviijaks. Mängida saab kümmet erinevat aktiivmängu, osasid neist saab tellida üle kogu Eesti kohapeale. Kuna mängud on erineva raskusastmega, lähtutakse sobiva mängu valikul mängijate vanusest. Kõigis mängudes on tähtsal kohal meeskonnatöö, et koguda võimalikult palju punkte ja viia oma võistkond võidule. Et mängud eeldavad pidevat liikumist, saavad mängijad eneselegi märkamatult korraliku füüsilise koormuse – ühe väliürituse jooksul liigutakse kuus kuni kümme kilomeetrit. Põnevusmängud sobivad nii klassiürituste kui ka sünnipäevade sisustamiseks ning need tuleb kindlasti ette broneerida.

 

TALLINNAS KRISTIINE LINNAOSAS Madara 22a

  • LaserCity – lasermängud laserrelvadega 600 m2 sisesaalis.
  • LaserGame – lasermängud laserrelvade ja elektrooniliste vestidega 1000 m2 sisesaalis.
  • Reball – kummikuulidega paintball 700 m2 sisesaalis (ainus selline Eestis!).
  • LaserLõks – luure-spioonimäng.
  • LaserTiir – lasersnaiprimäng, interaktiivne lasertäpsustiir.

 

TALLINNAS LASNAMÄE LINNAOSAS Vikerlase 23

  • LaserArena – lasermängud laserrelvadega 550 m2 sisesaalis.
  • AirSoft –  plastikkuulidega militaarmäng 300 m2 sisesaalis.
  • AirSofti tiir – AirSofti relvadega (plastikkuulidega) täpsustiir.

 

METSAS, ÕUES, KÕIKJAL EESTIS

  • LaserStrike – sõjaväe laservarustusega lasermängud metsas ja vanades sõjaväeosades.
  • Paintball – värvikuulidega militaarmäng metsas ja vanades sõjaväeosades.

 

Broneerimine ja täpsem info tel 5556 2525, info@actiongames.ee ja www.actiongames.ee.

 


Salmistus Suurekivi hosteli õuel on klassi- ja lasteaia­rühmadel piisavalt ruumi mängida ja rannas möllata.

 

Suurekivi hostel – mõnus paik õppimiseks ja puhkamiseks

Salmistu Suurekivi hostel asub Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel kalurikülakeses otse mere kaldal. Rahuliku ja maalilise asukoha tõttu on seal suurepärane võimalus koolitusi ja seminare korraldada ning lihtsalt puhata. Ööbimiseks on külgmerevaatega kaheinimesetoad. Õues on võimalik teha lõket ja grillida, privaatses liivarannas merehääli kuulates lõõgastuda ja hingematvaid päikeseloojanguid nautida. Läheduses asub Pedassaar, kuhu saab paadiga sõita.

Soovi korral pakutakse toitlustust (ka taimetoitu) ning võimalust kasutada puuküttega sauna. Koht sobib suurepäraselt sünnipäevade, juubelite ja väiksemate pulmade pidamiseks, kuid siia võib puhkama tulla ka üksinda ja väikeste gruppidena. On telkimisvõimalus. Klassi- ja lasteaiarühmadel on siin piisavalt ruumi mängida ja rannas möllata. Kevaditi ja sügiseti on tore võimalus tulla klassidega kogema võimsat vaatepilti rändlindude liikumisest, matkata, lõket teha, kala suitsetada, vorste grillida. Juurde on võimalik tellida õuelasermänge ja paintball’i.

Lisainfo ja broneerimine tel 5348 1076, info@suurekivihostel.ee ja www.suurekivihostel.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!