Tallinnas saab õpetaja teavitada õpilasi ärajäävast tunnist SMS-iga

3. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Tallinna haridusasutustele on loodud uudne SMS-teadete väljastamise süsteem, mis võimaldab saata sõnumi korraga nii grupile kui ka üksikisikule. Teenus on koolidele ja lasteaedadele tasuta.

Tallinna Linnakantselei arenguteenistuse teatel saab saata meeldetuletuse, operatiivinfo või muu teabe nii õpilastele, vanematele kui ka teistele õpetajatele.

Uudset süsteemi kasutab juba kaheksa pealinna kooli ja 17 lasteaeda: Pelgulinna Gümnaasium, Kuristiku Gümnaasium, Tallinna Reaalkool, Tallinna Ühisgümnaasium, Haabersti Vene Gümnaasium, Tondi Põhikool, Linnamäe Vene Lütseum, Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium ning Sipsiku, Kellukese, Muinasjutu, Linnamäe, Padriku, Tuule, Suitsupääsupesa, Arbu, Kuristiku, Päikesejänku, Kullatera, Kadrioru, Ümera, Muumipere, Muinasjutu, Mudila ja Lauliku lasteaed.

Sarnane süsteem on kasutusel ka Tartu linna haridusasutustes.

Uue aasta algul toimub koolidele ja lasteaedadele uut teabesüsteemi tutvustav infopäev. Asjast huvitatutel palutakse saata aadressil piret.kiiss@tallinnlv.ee oma kooli/lasteasutuse nimi ja kontaktisiku andmed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!