Mari-Liis Lille kõne loomeliitude pleenumi 25. aastapäeval

2. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna peeti Riigikogus loomeliitude pleenumi 25. aastapäeva puhul kõnekoosolekut, millel osales hulk kultuuritegelasi. Koosolekut juhtis Toomas Kiho. Sõnavõttudega esinesid Rein Veidemann, Arvo Valton, Aili Aarelaid-Tart, Heinz Valk, Andres Langemets, Jüri Arrak, Jürgen Rooste, Gregor Taul, Irina Raud, Tõnu Tepandi.

Suurima tähelepanu vääris näitleja Mari-Liis Lille kõne, mida saab originaalis vaadata-kuulata siin:

.

Rahvusringhäälingu veebilehelt leiab kõne ka tekstina.

Pleenumit näitas otseülekandes Eesti Televisioon.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!