Luuleklubide liit korraldab taas “Kuldse Kaselehe” võistluse

2. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Kuni 15. oktoobrini saab saata kaastöid Eesti Luuleklubide Liidu väga pika traditsiooniga luulevõistlusele „Kuldne Kaseleht 2013”, mis toimub tänavu juba 34. korda. Vanusepiirangut luulevõistlusel pole, alati on osalejate seas nii õpilasi kui õpetajaid, ning parimad luuletused avaldatakse luulevihikuna.

Võistluse üks korraldaja Ingvar Luhaäär ütles Õpetajate Lehele, et tavaliselt laekub võistlusele paarsada luuletust, millest luulevihikusse jõuab 40.

„Vanusepiirangut meil tõesti ei ole, kuid algklasside õpilastel on vanemate õpilaste ja täiskasvanutega muidugi raske võistelda. Kui keegi noorematest tõesti eriti säravalt esinenud on, anname välja noorima osavõtja auhinna, kuid seda juhtub harva, nii viie aasta jooksul kord,” ütles Luhaäär.

„Kulde Kaselehe” võistluselt on tuule tiibadesse saanud nii mõnigi hiljem kuulsust kogunud luuletaja. Näiteks Merle Jääger ehk Merca.

Kõigilt huvilistelt oodatakse mistahes teemal soovitavalt 5-6 võistlusluuletust e-kirjaga aadressile ingvarl@hot.ee. Facebooki saab luuletused üles panna aadressil www.facebook.com/kuldne.kaseleht.2013.

Esineda võib ka varjunime all, kuid korraldajatele tuleks teatada ka õige nimi, aadress, telefoni, vanus ning õpilastel kool ja klass või kursus, täiskasvanuil vanus ja elukutse. Kõigi vähemalt II vooru jõudnutega võetakse ühendust.

Auhinnad on välja pannud Eesti Rahvusraamatukogu, Kivisildnik ja Elaan.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!