Valga linna õpetajad kogunevad täna kontsertaktusele

4. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Valga linna haridusrahvas koguneb täna õpetajate päeva tähistama kultuuri- ja huvialakeskusesse pidulikule kontsert-aktusele, kus esineb Laura Põldvere koos Raivo Tafenau ansambliga ning linnapea Kalev Härk tänab linnavalitsuse nimel õpetajaid vastutusrikka töö eest, teatas Valga linnavalitsuse pressiesindaja.

Linnapea Kalev Härki sõnul väärivad õpetajad esile tõstmist, sest nende õpetada-kasvatada on meie kallim vara – lapsed, millest sõltub meie tulevik. Kultuurikeskusesse on kutsutud Valga pedagoogid nii lasteaedadest, üldhariduskoolidest, huvikoolidest ja kaksiklinna kunstikoolist ning ka kutseõppekeskusest.

„Linnavalitsus tänab kannatlikkuse eest kogu õpetajaskonda, kes töötasid-õpetasid kaks aastat asenduspindadel. Nüüd on meil kõigil võimalus koos rõõmustada, sest valminud on kaasaegne koolihoone põhikoolile ja gümnaasium on tagasi oma ajaloolises majas. Kõik see näitab, et koostöö kannab alati vilja,” sõnas linnapea.

Ka keerulistes olukordades töötades on võimalik saavutada väga häid ja silmapaistvaid tulemusi, sest eilsel maakonna pedagoogide vastuvõtul Tõrvas pälvis Valgamaa aasta õpetaja tiitli just Valga Põhikoolis ja Valga Gümnaasiumis töötav muusikaõpetaja ja koorijuht Reet Laanoja.

Valga linnavalitsus õnnitleb õpetajaid ja soovib jõudu jaksu ja kannatlikkust kogu õppeaastaks ning tahet ja indu edaspidiseks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!