Tore sündmus Narva Kreenholmi gümnaasiumis

7. nov. 2014 Jekaterina Ljauman-Sorgus, Alla Naidjonova Narva Kreenholmi gümnaasiumi õpetajad - Kommenteeri artiklit

Narva Kreenholmi gümnaasiumi esimese klassi õpetajad ja lapsevanemad tänavad muusikaõpetaja Olga Rostovtsevat, huvijuht Elvira Lazerevat ja IT-spetsialist Tatjana Saukovat koolivaheajal korraldatud toreda peo eest.

Esimese klassi õpilased tulid peole koos vanematega. Sissejuhatuseks esinesid neile vanemate klasside õpilased Polina Konstantinova (9.b), Darja Vorobjova (9.b), Darja Donina (9.a), Jekaterina Maslova (9.a).

Siis esinesid esimese klassi lapsed ise esimest korda elus laval: lugesid luuletusi, arvasid ära mõistatusi kooli kohta, dramatiseerisid muinasjutu „Naeris”, osalesid konkursil „Kõige naljakam nägu” jpm.

Lapsevanemad joonistasid muinasjutukangelasi, tantsisid, laulsid karaoket.

Peo lõpus said väikesed õpilased peojuhilt ülesande leida üles kõige olulisem aare oma elus. Kõik tormasid innukalt otsima. Selgus aga, et otsida polnud vaja – see aare on meie teadmised.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!