Tartu kutseharidus­keskus avas talvise vastuvõtu

11. dets. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartu kutsehariduskeskus võtab kuni 9. jaanuarini vastu sisse­astumisavaldusi. Kokku saab talvise vastuvõtu käigus õppima asuda kaheteistkümnel erialal.

„Kutsehariduskeskuses juba traditsiooniks saanud talvist vastuvõttu iseloomustab sessioonõppe erialade rohkus,” selgitas direktori asetäitja õppealal Liivi Raudsepp. Sessioonõpe võimaldab omandada uusi erialaoskusi või täiendada end töö kõrvalt, sest akadeemilised tunnid toimuvad õppesessioonidena. „Küll aga tuleb tähele panna, kas tegu on esma- või jätkuõppe erialaga, mille puhul on vajalik eelnev erialane haridus või töökogemus,” lisas ta.

Sessioonõppes saab keskhariduse baasil õppida kondiitri, puhastustööde juhi, autodiagnostiku, avaliku sektori asutuse finantsisti, turismikorralduse ja turismiettevõtte juhtimise erialal. Puhastusteenindaja erialal eelneva hariduse nõuet kehtestatud ei ole.

Päevaõppes on võimalik keskhariduse baasil  omandada juuksuri ja rätsepatöö oskused aga ka kelneri,  CNC-masina operaatori ja loodusturismi eriala.

Kutsehariduskeskus pakub talvisel vastuvõtul tasuta karjäärinõustamist ja motivatsioonikirja koostamise koolitust sisseastujatele. „Soovitame uurida oma erialavaliku eeldusi ja võimalusi koos karjäärinõustajaga, et teha kõige targem valik,” soovitas Raudsepp.

Dokumente võetakse vastu kuni 9. jaanuarini 2015 aadressil Kopli 1, B-113 tööpäeviti kella 9–15 või elektroonselt. Vastuvõtuinfo telefonil 736 1859 või http://khk.ee/vastuvott.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!