Rahvatantsuselts ootab tantsupeoks uusi tantse

21. juuli 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts koostöös Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutusega kuulutas välja uute tantsude konkursi, mille eesmärgiks on saada uut, eesti rahvatantsust lähtuvat repertuaari eri vanuses laste- ja noorterühmadele, mida saaks kasutada ka 2017. aasta noorte tantsupeol. 

„23. veebruaril 2016 tähistame Anna Raudkatsi 130. sünniaastapäeva. Tema loomingule mõeldes on konkursile oodatud ka rahvapärimuslike tantsude seaded. Samuti oodatakse konkursile uut repertuaari 2017. aasta XII noorte tantsupeole,” ütles Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi tantsuspetsialist Ülle Feršel.

Tantse võivad konkursile esitada kõik huvilised. Konkursile esitatud tantsud ei tohi olla varem trükis avaldatud ega ühelgi viisil honoreeritud.

Tööde esitamise tähtaeg on 30. oktoober 2015. Konkursi lõppvoor on 15. novembril Tallinnas Salme kultuurikeskuses.

Lisainfot konkursi kohta leiab veebilehelt www.errs.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!