Asutati Eesti sotsiaaltöö üliõpilaste selts

28. märts 2016 Eleri Rattasepp - Kommenteeri artiklit

Nädalavahetusel Viljandis toimunud asutamiskoosolekul loodi Eesti sotsiaaltöö üliõpilaste selts (ESÜS). Selts koondab sotsiaaltöö üliõpilasi Tallinna ülikoolist, Tartu ülikoolist ja Tartu ülikooli Pärnu kolledžist.
Seltsi juhatusse valiti Kelli Ilisson (juhatuse esimees, Tartu koordinaator), Eleri Rattasepp (Tallinna koordinaator), Ranno Lass (Pärnu koordinaator), Liisa Rajamets, Brigitta Õunmaa, Laur Raudsoo, Kaisa Karu ja Karen-Pauliin Konks.
„Eesti sotsiaaltöö üliõpilaste seltsi eesmärk on sotsiaaltöö tudengite ühendamine ühtseks kogukonnaks, et vahendada erialateadmisi, täiendada ennast väljaspool loenguruume ning populariseerida enda eriala eest nii kõrgkoolides kui ka laiemas ühiskonnas,” ütles Kelli Ilisson.
„Esimese eesmärgina näeme organisatsiooni sisulise erialase tegevuse väljatöötamist. Samuti kommunikatsioonikanalite loomist, nagu Facebooki leht ja veeb.  Esimesed  kokkusaamised toimuvad aprillikuus,” ütles Eleri Rattasepp.
Selts ootab endaga liituma kõiki sotsiaaltöö eriala üliõpilasi kõikidelt õppetasemetelt, kellel on soov kaasa lüüa tegevuse ja projektide kavandamisel, samuti vabatahtlikul tegevusel. Liituda on võimalik seltsi Facebooki lehe kaudu või võttes ühendust Tallinna, Tartu või Pärnu koordinaatorite või juhatuse liikmetega.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!