Tulekul Valgevene folkloori konverents

16. märts 2016 - Kommenteeri artiklit

Eesti kirjandusmuuseumi ja Valgevene rahvusliku TA valgevene kultuuri, keele ja kirjanduse uurimise keskuse ühiskonverents „Folkloori uurimise perspektiivid 2” toimub 17. märtsil Eesti kirjandusmuuseumis Vanemuise 42 Tartus. Ettekanded algavad kell 10.

Konverentsil vaadeldakse inimeste ja kivide seoseid Valgevene materjalide näitel (T. Valodzina), fotode tähendust mälu ja mäletamise kontekstis (E. Kalmre), kartografeerimisvõimalusi eesti ja läänemeresoome lühivormide (A. Krikmann) ja Ida-Euroopa astronüümide näitel (Ts. Avilin).

Konverentsi toetavad Eesti välisministeerium arengukoostöö projekti raames ning Eesti teaduste akadeemia.

Konverentsi veebilehekülg http://www.folklore.ee/rl/fo/konve/2016/vv/kava_2.htm.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!