Maikuu viimased kutsemeistri­võistlused

20. mai 2016 Kristel Mõistus SA Innove kutsehariduse maine valdkonnajuht - Kommenteeri artiklit

Foto: Innove

23. ja 24. mail toimuvad Tallinna polütehnikumis kutsemeistrivõistlused „Vabavara spetsialist 2016” ja „Microsofti spetsialist 2016”. Võistluste tulemusena valmivad kaks IT-lahendust sarnastele võistlusülesannetele. Ülesannete lahendamise käigus tuleb võistlejatel kõigepealt seadistada ettevõtte Eesti Asi AS arvutivõrk, seejärel veebi-, nimelahendus- ja failiserver ning luua kasutajakontod.

26. ja 27. mail toimub Tallinna polütehnikumis kutsemeistrivõistlus „Veebidisainer 2016”. Võistluste ülesanne sisaldab veebilehe kavandamist koos atraktiivse ja intuitiivse veebilehe kujunduse loomisega ning selle optimeerimist eri seadmetele. Samuti materjalide ettevalmistust, kliendipoolse rakenduse loomist ja küljendamist, serveripoolset programmeerimist, andmebaasi loomist ja liidestamist veebilehega ning valideerimist.

Foto: Innove

26. mail toimuvad Tallinna teeninduskoolis kutsemeistrivõistlused „Majutusteenindaja 2016” ja „Vastuvõtu administraator 2016”. Majutus- ja hotelliteenindaja eriala õpilased võistlevad valdkonna sõnavara ja teooria tundmises, küsitakse ka esmaabi, tööohutuse ja -tervishoiu kohta jpm. „Vastuvõtu administraator 2016” on majutus- ja hotelliteenindaja eriala õppijatele. Võistlusosad on erialateadmiste test ning ingliskeelse vastuvõtusituatsiooni lahendamine.

 

Rohkem infot http://www.innove.ee/kutsemeistrivoistlused.

Kutsemeistrivõistlusi korraldab sihtasutus Innove koostöös kutseõppeasutustega ja rahastab Euroopa sotsiaalfond.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!