Eesti jazziliit avab hooaja

2. sept. 2016 Merli Antsmaa - Kommenteeri artiklit
Siim Aimla ja Raivo Tafenau.

Siim Aimla ja Raivo Tafenau.

Eesti jazziliidu uus kontserthooaeg algab 9. septembril Teater NO99 džässiklubis võimsalt: lavale astub džässitippudest koosnev Tafenau-Aimla kvintett, mis toob kokku kaks suurepärast saksofonisti Raivo Tafenau ja Siim Aimla.

Septembris tehakse koos Jazzkaare Sügisjazziga kummardus John Coltrane’ile, kes tähistanuks 23. septembril oma 90. sünnipäeva. Lisaks kuuleb NO džässiklubi lavalaudadel Eesti alternatiivmuusikast tuntud Metro Luminali ühe juhtfiguuri Rainer Jancise ülesastumist koos noore trummari Hans Kurvitsaga. Eespere-Paal kvartett toob publikuni parimad džässipalad läbi aegade, võimas Pae Kollektiiv viib oma loomelaboratooriumisse, kus põimuvad džäss, rokk, impressionism ja minimalism ning mahehäälne vokalist Jaanika Ventsel tutvustab omaloomingulist albumit „Sweet Roses”.

Jälgi jazziliidu kalendrit ja loe rohkem jazz.ee.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!