Kes kanneldab, see kaua elab!

5. sept. 2016 Eesti teatri- ja muusikamuuseum - Kes kanneldab, see kaua elab! kommenteerimine on välja lülitatud

Vanavanemate päeval, 11. septembril kella 11–14 tasub kõikvõimalike põlvkondadega sammud muuseumi poole seada – ootame teid Kadriorus Särevi Teatritoas (Tina 23–13). Osalemine muuseumipiletiga.
Eesti ainsas teatriisikule pühendatud muuseumis kõlab vanavanemate päeval kandlemuusika, mis lapselapse ja vanaema ühistöös ette kantakse. Külastajad on oodatud ka ise kandlemängu katsetama. Kell 11.30 tutvustab õpitoas kandlemängu Nõmme folgiringi juhendaja Marika Moks. Musitseerib Mia Leandra Antonis oma vanaema Aisi Põldsepaga.
Lisaks kandleõpitoale vaatame, kuidas hästi ruttu hästi vanaks jääda – kuidas teatris inimesi vanaks tehakse. Kell 12.30 on kiirel vananemisel abiks grimeerija, soovijad saavad lasta grimmikunstnikul enda peal katsetada.

Päeva alguses ja lõpus saab teatraalseid kostüüme selga passida, ühiselt mängida ning tegutseda ja Särevitest üht-teist rohkem teada.