Kes kanneldab, see kaua elab!

5. sept. 2016 Eesti teatri- ja muusikamuuseum - Kommenteeri artiklit

Vanavanemate päeval, 11. septembril kella 11–14 tasub kõikvõimalike põlvkondadega sammud muuseumi poole seada – ootame teid Kadriorus Särevi Teatritoas (Tina 23–13). Osalemine muuseumipiletiga.
Eesti ainsas teatriisikule pühendatud muuseumis kõlab vanavanemate päeval kandlemuusika, mis lapselapse ja vanaema ühistöös ette kantakse. Külastajad on oodatud ka ise kandlemängu katsetama. Kell 11.30 tutvustab õpitoas kandlemängu Nõmme folgiringi juhendaja Marika Moks. Musitseerib Mia Leandra Antonis oma vanaema Aisi Põldsepaga.
Lisaks kandleõpitoale vaatame, kuidas hästi ruttu hästi vanaks jääda – kuidas teatris inimesi vanaks tehakse. Kell 12.30 on kiirel vananemisel abiks grimeerija, soovijad saavad lasta grimmikunstnikul enda peal katsetada.

Päeva alguses ja lõpus saab teatraalseid kostüüme selga passida, ühiselt mängida ning tegutseda ja Särevitest üht-teist rohkem teada.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!