Eesti tudengkond tähistab oma 25. aastapäeva

23. nov. 2016 Eesti üliõpilaskondade liit - Kommenteeri artiklit

Täna 25 aastat tagasi loodi Eesti üliõpilaskondade liit (EÜL), millega astuti järgmine samm tudengkonna organiseerumisel Eestis. EÜL seisab üliõpilaste sotsiaalmajanduslike ja hariduslike õiguste ning huvide eest.

OECD hinnangul on Eestis kõrgharidusega inimeste osakaal 38%, mis on OECD keskmisest, 35%-st kõrgem. „On, mille üle uhke olla. Nii Tartu ülikool kui ka TTÜ on pürginud rahvusvahelisse kõrghariduse edetabeli QS nimekirja ning maaülikool on heal positsioonil põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas,” ütleb Eesti üliõpilaskondade liidu juhatuse esimees Müür.
Eesti üliõpilaskondade liit tähistab oma 25. sünnipäeva konverentsi ja piduliku vastuvõtuga. Kohale on oodatud kõik eilsed, tänased ja homsed tudengid. Täpsem informatsioon on leitav SIIT.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!