Innovest saab toetust taotleda õpetajate täiendusõppe läbiviimiseks

6. veebr. 2017 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Taotlusvoor „Õpetajate täiendusõpe” on avatud 6. veebruarist kuni 6. märtsini ning Innovesse oodatakse projekte, mis pakuvad täiendusõpet aine- ja kutseõpetajatele kaasava hariduse teemal või klassi- ja aineõpetajatele ohutuse teemal.

Innove elukestva õppe keskuse juhataja Maarja Parve sõnul on koolitused, mida taotlusvoorust rahastatakse, õpetajatele väga vajalikud, sest kaasava hariduse valdkonna täiendusõppe läbinud pedagoogid oskavad edaspidi paremini arvestada õppurite eripära ja kohandada õpet vastavalt. Ohutuse õpe aga tutvustab õpetajatele, kuidas aine edasiandmise kaudu arendada õppijates teadlikkust turvalisusest ja väärtustada ohutust.

Projektitaotlusi on Innovesse oodatud esitama kõrgkoolid ja eraõiguslikud juriidilised isikud, kelle õppekavad vastavad haridus- ja teadusministri määruse nr 27 „Täienduskoolituse standard” nõuetele.
Välja on võimalik jagada kuni 150 000 eurot, millest Euroopa sotsiaalfondi toetus on 127 500 ja riiklik kaasfinantseering 22 500 eurot. Ühele projektile antav toetus on kuni 8000 eurot.

Taotlusvooru tutvustav infopäev huvilistele toimub 16. veebruaril Tallinnas.
Täiendavat infot taotlusvooru kohta leiab ja infopäevadele saab registreeruda Innove kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!