Haridus- ja teadusministeeriumi planeerimise asekantsleriks saab Ivar Sikk

15. sept. 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Haridus- ja teadusministeeriumi planeerimise asekantslerina asub alates 19. septembrist tööle Ivar Sikk.

Kantsler Tea Varraku sõnul hindab ministeerium kõrgelt pikaajalist strateegilise planeerimise kogemust, mille Ivar Sikk toob kaasa kaalukatest juhirollidest. „Tegemist on kahtlemata rahanduse ja planeerimise valdkonna tipptegijaga ning meil on väga hea meel, et just tema jätkab senise asekantsleri Kadri Maasiku suurepäraselt tehtud tööd,” ütles Tea Varrak.

Ivar Sikk oli aastatel 2014‒2016 Maailmapanga Balti ja Põhjaregiooni direktori vanemnõunik, 2007‒2014 rahandusministeeriumi riigieelarve poliitika asekantsler ning 2000‒2007 riigieelarve osakonna ja välisfinantseerimise osakonna juhataja. Varem töötas ta põllumajandusministeeriumis ning erasektoris.

Ta on õppinud Tartu ülikooli õigusinstituudis ning Eesti maaülikoolis, samuti täiendanud ennast Tallinna tehnikaülikoolis ja Eesti kõrgemas kommertskoolis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!