Holokausti mälestuspäeva kirjandivõistluse tulemused

26. jaan. 2021 Eesti Mälu Instituut - Kommenteeri artiklit

Eesti Mälu Instituut korraldas holokausti mälestuspäevale pühendatud kirjandivõistluse gümnaasiumiõpilastele, millele laekus 21 tööd kümnest koolist. Tööde tase oli kõrge ja tugevamate tööde väljavalimine žüriile raske. Lõppkokkuvõttes jäid sõelale neli kõnekamat kirjandit ja nende autorid olid:

Martina Polina Tallinna Linnamäe vene lütseumist,

Hanna Normak Hugo Treffneri gümnaasiumist,

Liis Smelska Jõhvi gümnaasiumist,

Helen Mitt Tallinna Järveotsa gümnaasiumist.

Õnnitleme võitjaid ja täname kõiki osalenuid ning nende juhendajaid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!