EscapeTartu – meeleolukad ja põnevad klassireisid!

5. nov. 2021 EscapeTartu - Kommenteeri artiklit

Peeter: „Õpetaja, õpetaja … lähme põgenema, lähme põgenema!“ 

Õpetaja: „Kuhu?“

Peeter: „Põgenemistuppa, EscapeTartusse!“

Õpetaja: „Mis asi see on?“ 

Peeter: „Kuidas sa siis ei tea, et ….“

… põgenemistoad on väga populaarne vaba aja veetmise võimalus. Mängu eesmärk on leida väljapääs lukustatud toast, lahendades selleks mitmesuguseid mõistatusi ja ülesandeid. Ülimalt tähtis on meeskonnatöö ning oskus mõelda väljaspool raame. Ülesanded, mida peab lahendama, sisaldavad endas ka koolitundidest õpitut: lihtsaid arvutusi, füüsikaseadusi jms. Elutruu õhustik ning ajalimiit lisavad põnevust ja adrenaliini. 

Õpetaja: „Miks on EscapeTartu hea klassireisi sihtkoht?“ 

EscapeTartu on võõrustanud sadu klasse ning tagasiside on alati olnud kiitev. Oleme väga populaarne koht just noorte seas – ja seda põhjusega! Lisaks on meil seminariruum, kus saab pärast mänge korraldada rühmatööd, arutelusid vms.

EscapeTartus on viis põgenemistuba, mille teema ja raskusaste sobivad kõik igas vanuses koolilastele. Nende nimed on Disko, Asteroid, Pangarööv, Dracula ning PsychoLAB. Tubades ei ole hirmsaid ega ehmatavaid efekte. 

Mida pakume klassidele? 

Ootame kõiki seiklushimulisi klasse külla. EscapeTartu külastus võib olla omaette siht Tartusse tulles või osa lõbusast päevast, näiteks AHHAA või ERM-i külastamise kõrval. Soovi korral pakume klassireisi paketti, mis sisaldab EscapeTartu külastust terve klassiga. Paketile on võimalik lisada kõrvaltegevusi – olgu selleks muuseumikülastus või mõni muu aktiivne tegevus Tartus. Pakume ka sooja lõunat ning soovi korral transporti. Hinnad on mõistlikud ning taskukohased.

Vaata lisa www.escapetartu.ee/koolid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!