Laienevad Tallinna riigigümnaasiumid asuvad õpetajaid värbama

15. jaan. 2024 - Kommenteeri artiklit
Foto: Riho Kirss

2023. aasta sügisel avatud ja laienevad Tallinna riigigümnaasiumid asuvad taas õpetajaid värbama: suurem kandideerimine avaneb 15. jaanuaril. Esimesel õppeaastal alustasid nii Tõnismäe, Mustamäe kui ka Pelgulinna riigigümnaasiumis vaid 10. klassid ning koolid kasvavad järk-järgult. Seetõttu värvatakse koolidesse õpetajaid kolmel esimesel tegevusaastal.

Nii Mustamäe kui ka Pelgulinna riigigümnaasiumis asus tänavu septembris õppima 360, Tõnismäe riigigümnaasiumis 160 noort. Kolme aastaga kasvavad Mustamäe ja Pelgulinna riigigümnaasium 1080 ning Tõnismäe riigigümnaasium ligi 500 õpilasega kooliks. Kõik kolm kooli on mõeldud vaid gümnaasiumiastmele ning hõlmavad õppekavas väga mitmekülgseid valikaineid, et pakkuda noortele võimalikult kvaliteetset ja valikurohket gümnaasiumiharidust.   

Tallinna riigigümnaasiumid alustasid koostööga juba rajamisfaasis ning õppetöö käivitati ühise õppekorraldusliku raamiga. Nagu eelmisel kevadel, on ka käesoleval aastal planeeritud Tallinna ja Harjumaa riigigümnaasiumide ühised sisseastumiskatsed õpilastele, mis toimuvad 6. aprillil.  Registreerumine sisseastumisele algab 11. märtsil.

Lisainfo: Raino Liblik; Tallinna Mustamäe Riigigümnaasiumi direktor; raino.liblik@murg.ee 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!