President Kersti Kaljulaid kutsub õpilasi esimesse Demokraatia Akadeemiasse

12. dets. 2023 - Kommenteeri artiklit

Otsime 9.–12. klassi õpilasi, kellele läheb korda meie riigi ja ühiskonna käekäik ning kes ei soovi jääda vaid kõrvaltvaatajaks sellele, kuidas ühiskond mööda kihutab, vaid soovivad ise käed külge panna ning kujundada seda, millises Eestis me elame.

Tähtaeg on juba 20. detsember!

Kuidas kandideerida?

1. Mõtle, mis on see, mida just sina kodanikuna saaks või tahaks oma kogukonnas, linnas, vallas või miks mitte ka kogu Eestis muuta. Mille pärast sa oma kodukohas muretsed? Kus sa näed, et saaksime teha palju rohkem, paremini või teisiti? Äkki on sul äge idee, millesse usud ja mida tahad ise ellu viia?

2. Mõtle see idee läbi ja salvesta maksimaalselt kolme minuti pikkune eestikeelne video, kus tutvustad ennast ja esitled meile probleemi, mida tahad lahendada.

3. Laadi video üles ja saada see veebis ühes täidetud vormiga President Kaljulaidi Fondile.

Lisainfo kerstikaljulaid.ee/fond/akadeemia/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!